Tillbaks till 2007

070225
Närvarade vid bildandet av Karlstad/Hammrö Båtfiskeklubb. Positiva tongångar från start. Hoppas det fortsätter och att vi får riktigt kul tillsammans!

070219
LAX var ute och fick en öring på 4kg. En besa, men med klent flugspö bjöd den trots allt upp till dans.

070217
Var med U till en sjö inte långt bort. Hade stora förhoppningar, men det kändes ganska snabbt att det var en SÅN dag. Vi fick några parvlar bara. Vi bröt efter ett tag och åkte till en sjö som var ännu mindre längre bort. Men det var samma känsla här. U lyckades rädda äran lite när han kom i en 90 sekunder lång huggperiod och drog ett par matfiskar. Största 500gr. Bäst idag var annars när vi hittade några gamla "lakhöl" med två urdruckna flaskor polsk whiskey och fotspår som gick därifrån i en bana som hade varit svårsnitslad till och med för Anja Pärson.

070211
Var och hälsade på D och Kocken som försökte lura upp någon gös på Örten. När vi klev på var det 12,5 minusgrader, men det hade varit under 20 när de klev på innan morgonljuset tittade fram. Ingen gös när vi var där, och inga mer rapporter blev det, så det blev nog ingen vintergös nu heller. Men en fin tavla hade dom som utsikt i alla fall.

070207
Lyckades halka in på båtmässan på ett bananskal. Premiär. Jättestort, men inte så många kioskvältare. Fiskeprylarna var en besvikelse. Man verkade bara vilja sälja ut gammalt skräp. Med ett undantag. Fick tag på "Den Stive" till hyfsat pris. Ångrar att jag inte köpte fler...

070203
K och jag testade rödingfiske i storm i Trysil. Men aj, aj, aj - K fick in snö och vatten i skorna och började frysa hysteriskt. Vi fick bryta snabbt utan någon kontakt. Efter lunch hade stormen bedarrat och jag åkte tillbaks till samma vatten. Testade samtidigt snöskor. Funkade bra, men inte på de partier där det var vatten på isen - där blev det som "suglera" istället. Hade bara en kontakt som jag dessutom brände. Vet inte om det berodde på dålig teknik med det häftiga spöt som jag var "tvungen" att köpa samtidigt som fiskekortet, eller dålig krok eller.. Nåväl, ingen röding på isen.

Tillbaks till 2007