Tillbaks till 2017

170320
Trollingpremiär! Trodde inte det skulle vara några problem att gå ut från Karlstad. Men iskanten låg i höjd med mynningen och jag fick forcera ett krossisbälte innan det gick att fälla spaken fullt framåt. Kändes segt, men jag får ändå ett bomhugg, så jag hoppades att det bara skulle bli en halvseg tillställning. Men det blev helsegt. Det vart ingen mer aktivitet. Prickgrund-Alfhild-57:an-22/44 = nada. Ändå åkte jag förbi några ställen med fin fiskbild. Men inga hugg. Tyvärr. Men nu kan det bara bli bättre!
Vattentemp c:a 2,0-2,5. Vind: SO-S. Mulet.

170312
U och jag gjorde upp om Viktoriapokalen. Just det. Vi blev bara 2st i år. I och med detta får det väl ses som att Viktoriapokalen har spelat ut sin roll som det socialt förenande kittet i samhället. Sannolikt utkonkurrerad av nymodigheter som facebook, hiphop & breakdance.
Vi valde att åka till Grumsfjorden. Dock en del av fjorden som varken U eller jag hade besökt tidigare. Isen var lagom tjock och luften hade en temp så man klarade sig utan vantar. Fisket var minst sagt segt, men av de få abborrar vi fick upp var flera över halvkilot, vilket var kul.
Temp: C:a 5, Mestadels mulet.

170311
Vi blev inbjudna på "årets sista vinterträff" med körvgrillning och fiske. Det blev årets härligaste vinterdag också med sol och vindstilla. Fisk fick alla. Tyvärr (för mig) kom dom riktigt fina kiloabborrarna upp först efter att jag vart tvungen och åka och jobba...
Temp: C:a 6, Sol.

Tillbaks till 2017